S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

NOVINKY

arr3Vernostný systém Pitbull extra klub     Spustili sme pre Vás vernostný program Pitbull Extra Klub, ktorý odmeňuje vás, našich...

TOVAR V AKCII

naša cena 15,00 EUR
skladom
naša cena 26,90 EUR
skladom
naša cena 30,90 EUR
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 12,00 EUR
skladom
naša cena 29,90 EUR
skladom
naša cena 21,90 EUR
skladom

ANKETA

Ktorého tovaru by mohlo byť viac na pitbull-shop.sk?

Oblečenie 42% Obojky, vodítka, postroje, náhubky 24% Darčekové predmety 17% Krmivá 17%

» Ochrana osobných údajov
OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

     Ochrana osobných údajov e- shop pitbull-shop.sk Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. 

     V súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode a s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu uvedenom v Registračnom formulári na webovom sídle pitbull-shop.sk. V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť  Juraj Čičmanec so sídlom Žarnova 26/13, 971 01 Prievidza, IČO: 46922369 (ďalej len Juraj Čičmanec) oprávnená spracúvať osobné údaje uvedené v Registračnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v e-shope pitbull-shop na účely registrácie užívateľov, vedenia databázy registrovaných užívateľov, spracovania objednávok, informovania užívateľov o stave objednávok a vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky.  V prípade, že budete mať záujem o zrušenie registrácie v e-shope pitbull-shop, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámiť emailom na info@pitbull-shop.sk.  Juraj Čičmanec  si vyhradzuje právo ukončiť registráciu v e-shope pitbull-shop, ak nebola za posledných 36 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka.  Po zrušení registrácie v e-shope pitbull-shop.sk  a po ukončení účelu spracovania budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.  Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa Registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu je Juraj Čičmanec povinný uchovávať 10 rokov od vybavenia objednávky. Lehota začína plynúť 1. januára roku nasledujúcom po roku, v ktorom bola objednávka vybavená. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované. 

     Zakliknutím políčka „Súhlasím so zasielaním informácií“ v Registračnom formulári a v súlade s § 11 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov udeľujete Jurajovi Čičmancovi  svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov uvedených v Registračnom formulári ako aj údajov o Vašich nákupoch počas celej doby platnosti súhlasu na účely zasielania ponúk tovaru a služieb a informácií o rôznych akciách poštou, emailom alebo SMS správou.  Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite mailom na info@pitbull-shop.sk. Po ukončení platnosti súhlasu, po odvolaní súhlasu a po ukončení účelu spracovania budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované. 

     Beriete na vedomie, že osobné údaje uvedené v Registračnom formulári budú poskytované sprostredkovateľom teda subjektom zmluvne spolupracujúcim s Jurajom Čičmancom  ako sú prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz a pod.

     Beriete na vedomie, že osobné údaje uvedené v Registračnom formulári budú sprístupnené tretím stranám za účelom podpory, spravovania a rozvoja informačných systémov, vykonania auditu. Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od Juraja Čičmanca vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov spracúvaných Jurajom Čičmancom.

     Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté: Slovenská pošta a.s. (IČO-36 631 124)

ZDE4ZDU